Posted on Leave a comment

Dampsaga kurs vel overstått

Da var 3 dagers Smaart operator kurset vel overstått. I disse vanskelige tider er det viktig, kanskje enda viktigere enn ellers, å bruke tiden fornuftig og jobbe med å øke bedriftsintern kompetanse.

Jeg ble kontaktet av Terje Watterud som fortalte meg om ønsket hans om å gjennomføre et Smaart kurs. Vi ble fort enige, og Terje fikk stor hjelp fra Dampsaga kulturhus som tilbød oss å bruke deres store sal for arrangementet.

Så i løpet av 2 uker fikk vi samlet 5 interesserte lydteknikere som kom på kurset. Det var en meget hyggelig gjeng og vi hadde det veldig bra sammen. Etter første “tunge” dag med mye teori hadde vi to dager med massiv lyd-nerding på høyt nivå.

Jeg ville herved igjen takker alle deltagere, Terje for å organisere kurset og sparke prosessen i gang, og selvfølgelig takke masse til Dampsaga Kulturhus for hyggelig vertskap.

Vanligvis holdes kurset på Engelsk, men siden alle deltagere var norske denne gangen kunne kurset holdes på norsk. Tilbakemeldingene jeg har fått er at det gikk veldig bra.

Gjerne ta kontakt skulle du ønske å organisere Smaart kurs hos ditt firma, kulturhus eller teater.

thomas@rationalacoustics.no – +47 971 23 033

Martin Stifjeld, Bjørn-Ove Bergsmo, Halvor Dahl, Steffen Solberg, Terje Watterud & Thomas Züllich
Nerds on stage
The Rational Acoustics Scandinavia mobile at the stage door

Leave a Reply